Wat is Twitter?

15 Nov, 2020

Wat is Twitter?

 

Twitter is een social media kanaal waarop het mogelijk is om hele korte berichten te publiceren. De tekst bevat maximaal 280 tekens en een bericht heet ook wel een tweet. Gebruikers van Twitter hebben de mogelijkheid elkaars bericht te retweeten of elkaars bericht te reageren. De inhoud van de berichten varieert van het laten weten wat je aan het doen bent tot het geven van een mening. De verzonden berichten komen in het zicht van andere twitteraars die het account volgen. Zo ontvangt de verzender die anderen volgt daar eveneens berichten van.

 

Het is om gebruik te maken van Twitter nodig om een account aan te maken. Daarna krijg je de gelegenheid om een eigen profiel op te stellen. Het profiel is vervolgens aan anderen te koppelen. Op deze manier is het mogelijk om heel eenvoudig een netwerk op te starten en uit te breiden. Via het social media kanaal blijf je op de hoogte van wat anderen berichten. Een van de voordelen is dat je niet geaccepteerd hoeft te worden om iemand te volgen. Het is dus ook mogelijk om bekende Nederlanders of buitenlandse artiesten te volgen. Of een account te volgen dat politiek gerelateerd is. Naast particulieren maken organisaties en bedrijven eveneens gebruik van Twitter. Er zijn bijvoorbeeld bedrijven die via Twitter communiceren met klanten en antwoord geven op vragen. Indien er nieuwe ontwikkelingen binnen een bedrijf zijn, is het platform geschikt om daar beknopt melding van te maken. Een verwijzing naar een website behoort tot de mogelijkheden.

 

Weet je dat je als micro influencer op Twitter online geld kunt verdienen? Schrijf je in voor ons gratis E-book en lees meer over hoe je een duurzame passief inkomen kan genereren!

e-book a freedom adventure

Kees

Kees

Hi! Ik ben Kees; blije camperaar en trotse papa van Kainoa. Op A Freedom Adventure deel ik onze persoonlijke avonturen naar een vrijer en simpeler leven. Hopelijk haal je er wat inspiratie uit om zelf aan de slag te gaan!

Ontvang onze exclusieve tips en tricks direct in je mail!

Ook interessant

Reacties

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wil jij ook je droomleven waarmaken?
Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Wil jij ook je droomleven waarmaken?

Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Gelukt! Je ontvangt onze exclusieve tips en tricks nu in je mail