Wat is Instagram?

14 Nov, 2020

Wat is Instagram?

 

Instagram is een sociaal media platform waar gebruikers foto’s en filmpjes op plaatsen. De app Instagram is op mobiele devices te installeren, zoals op een telefoon of tablet. Om er gebruik van te maken, is het nodig een account aan te maken. Dat doe je onder meer door een gebruikersnaam te kiezen en wachtwoord te bedenken. Het sociale netwerk kent een groot bereik en is populair onder particulieren en bedrijven. Instagram is vooral gericht op beeld en minder op tekst. Als gebruiker heb je de mogelijkheid om anderen te volgen die ook jou weer kunnen volgen. 

 

Foto’s en filmpjes

Het is de bedoeling om foto’s of filmpjes te maken die je uploadt om daarna met je volgers te delen. Instagram biedt daarbij de mogelijkheid om filters te gebruiken. Bijvoorbeeld om een foto meer kleur te geven of extra helder te maken. Bij foto’s zijn korte onderschriften te vermelden met een hashtag, zoals #vakantie of #instafood. Op deze manier is het voor gebruikers gemakkelijk om foto’s over een bepaald onderwerp te vinden. Door een @ toe te voegen met de instagramnaam (zoals @afreedomadventure) is het mogelijk personen direct aan te spreken. Verder is er onder foto’s ruimte om een reactie te geven. Instagram is een dermate populaire platform dat er influencers zijn die hiermee een inkomen verdienen. Des te meer volgers er zijn des te interessanter het is voor bedrijven om een influencer in te zetten voor promotionele activiteiten. Het is dan ook niet alleen een platform voor particulieren, maar ook voor bedrijven.

 

Nu weet je dat er online geld te verdienen is met Insta. Wil je meer tips en tricks over passief inkomen, dus ook als micro influencer! Schrijf je hier in voor het gratis E-book online geld verdienen!! 

e-book a freedom adventure

Kees

Kees

Hi! Ik ben Kees; blije camperaar en trotse papa van Kainoa. Op A Freedom Adventure deel ik onze persoonlijke avonturen naar een vrijer en simpeler leven. Hopelijk haal je er wat inspiratie uit om zelf aan de slag te gaan!

Ontvang onze exclusieve tips en tricks direct in je mail!

Ook interessant

Reacties

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wil jij ook je droomleven waarmaken?
Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Wil jij ook je droomleven waarmaken?

Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Gelukt! Je ontvangt onze exclusieve tips en tricks nu in je mail