Wat is Facebook?

15 Nov, 2020

Wat is Facebook?

 

Facebook is een sociaal media kanaal dat in 2004 is opgericht en wereldwijd meer dan twee miljard gebruikers kent. Het online platform biedt de mogelijkheid om tekst, foto’s en filmpjes te delen met anderen. Je hebt een Facebook-account (Dit is het Facebook account van A freedom adventure!) nodig om actief te zijn als particulier of als bedrijf. Je hebt als gebruiker een persoonlijk profiel en anderen uitnodigen om je activiteiten te volgen. Het sociale netwerk biedt meerdere opties, zoals het aanmaken van een Facebook groep. Zo is het ook mogelijk om evenementen en pagina’s aan te maken. Verder zijn er opties om te adverteren en om een marketplace in te richten voor de verkoop van spullen.

 

Digitale vriendschappen

Het sociale netwerk biedt een platform om digitale vriendschappen te onderhouden. Daarbij houd je via Facebook anderen op de hoogte van het reilen en zeilen van je leven. Bijvoorbeeld met het plaatsen van vakantiefoto’s of door het vermelden van een persoonlijk relaas. Facebook is zowel beschikbaar als website op een laptop als in de vorm van een app op een mobiele telefoon. Via Facebook zijn er diverse manieren om te communiceren met Facebook-vrienden. Bijvoorbeeld via de chat of door een bericht te verzenden. Het plaatsen van een statusupdate is eveneens een van de functionaliteiten. Facebook kent een grote groep particuliere en zakelijke gebruikers en is niet alleen onder jongeren populair, maar ook onder ouderen. Verder is Facebook tegenwoordig ook te gebruiken als spelletjesplatform. Ook zijn er mogelijkheden om het social media kanaal in te zetten voor het maken van reclame en kun je geld verdienen met je eigen account.

Wil je meer tips en tricks over passief inkomen, dus ook als micro-influencer op Facebook! Schrijf je hier in voor het gratis E-book online geld verdienen!! 

e-book a freedom adventure

Kees

Kees

Hi! Ik ben Kees; blije camperaar en trotse papa van Kainoa. Op A Freedom Adventure deel ik onze persoonlijke avonturen naar een vrijer en simpeler leven. Hopelijk haal je er wat inspiratie uit om zelf aan de slag te gaan!

Ontvang onze exclusieve tips en tricks direct in je mail!

Ook interessant

Reacties

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wil jij ook je droomleven waarmaken?
Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Wil jij ook je droomleven waarmaken?

Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Gelukt! Je ontvangt onze exclusieve tips en tricks nu in je mail