Wat is een digital nomad reisverzekering?

3 Aug, 2020

Een digital nomad reisverzekering is een verzekering die risico’s afdekt, waarmee digital
nomads mee te maken krijgen. Digital nomads die uitgeschreven zijn in Nederland komen bijvoorbeeld niet meer in aanmerking voor de verplichte basisverzekering. Het is daarom belangrijk om een verzekering te hebben waar de risico’s van de reis van medische kosten zijn afgedekt.

Wereldwijde dekking
Een digital nomad reisverzekering kent een wereldwijde dekking. Er zijn verschillende risico’s afgedekt, variërend van medische kosten door een ongeval of ziekte tot diefstal van de bagage. Er zijn een beperkt aantal digital nomad reisverzekeringen die voor deze doelgroep ontwikkeld zijn, zoals de Nomad Insurance van Safety Wing. Daarnaast zijn er verzekeraars die verzekeringen bieden die geschikt zijn voor digital nomads. Bijvoorbeeld de Globetrotter reisverzekering van Allianz en de Buitenlandverzekering van OOM.

Kees

Kees

Hi! Ik ben Kees; blije camperaar en trotse papa van Kainoa. Op A Freedom Adventure deel ik onze persoonlijke avonturen naar een vrijer en simpeler leven. Hopelijk haal je er wat inspiratie uit om zelf aan de slag te gaan!

Ontvang onze exclusieve tips en tricks direct in je mail!

Ook interessant

Reacties

0 Comments

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Wil jij ook je droomleven waarmaken?
Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Wil jij ook je droomleven waarmaken?

Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Gelukt! Je ontvangt onze exclusieve tips en tricks nu in je mail