''Een vrij en avontuurlijk leven leiden. Genieten van elkaar en de wereld, en mooie herinneringen creëren''

- Ashley en Kees (Oprichters A Freedom Adventure) -

Hi! Ik ben Ashley

 

Over ons a freedom adventure 2

Levensgenieter, optimist, ondernemer, psychologe en mama. Tijdens mijn studie Psychologie wist ik dat werken voor een baas niet voor mij was weggelegd. Ik wilde mijn eigen werktijden bepalen. 40 uur op kantoor zitten? Niks voor mij!

En zo belandde ik in het ondernemerswereldje. Ik heb nooit de insteek gehad compleet online te gaan werken; ik ben een doener en beweeg graag.  Maar toen ik erachter kwam dat online ondernemen je ontzettend veel vrijheid kan geven, ging ik hier anders over denken.

Want wat als ik met online ondernemen nóg meer mensen kan helpen én ook zelf meer vrijheid en tijd creëer om mijn eigen dromen waar te maken? Het roer ging om.

Nu reis ik samen met mijn gezin in een camper door Europa. Ik werk onderweg wanneer ik dat wil. Ik heb niet de ambitie om rijk te worden; Ik heb de ambitie om onze dromen waar te maken en zoveel mogelijk mensen te helpen dat ook te doen. En dat is precies wat ik nu doe!

Over ons a freedom adventure 2

Een kijkje in ons leven:

Over Ons

 

Over ons a freedom adventure 2

Het is 8 uur ‘s ochtends, 10 januari 2016. We staan met onze blote voeten in het zand. De temperatuurmeter geeft 2 graden aan. Gaan we dit echt doen? Natuurlijk! We rennen samen de zee in en duiken erin. Onze eerste date was een feit.

Het was het begin van een hechte vriendschap en relatie met een gezamenlijke passie: avontuurlijk en vrij leven.

Na onze eerste date ging het snel. We kochten een camper en reden door Noorwegen op zoek naar surf, vis en natuur. Na 5 maanden zaten we in Portugal en besloten we in Oostenrijk te gaan werken voor een Chalet bedrijf. Daarna pakte we onze koffers om de wereld rond te reizen, zonder een voorbedacht plan. Go with the flow. Het bracht ons naar Sri Lanka, Malediven,  Nieuw Zeeland, China, Hawaï en mochten we tijdelijk werken bij een theeboer in Japan.

Op de laatste dag van onze wereldreis in Hawaï bleken we het mooiste souvenirtje ter wereld mee te nemen naar Nederland; Ashley was zwanger! De geboorte van Kainoa was voor ons als een nieuw hoofdstuk in een boek. Een nieuw avontuur wacht op ons.

Reizen kreeg een nieuwe dimensie. Ons leven is verrijkt met de ogen van een nieuw leergierig wezentje. Nog meer dan ooit voelen wij de drang om een vrij en avontuurlijk leven te leiden. Koude duikjes en warme duikjes.  Off the road maar vooral on the road.

Ons doel is om zo veel mogelijk mensen te inspireren om hun droomleven te leiden vol met mooie avonturen.

Wij helpen je om meer financiële vrijheid te creëren en met een positieve mindset jouw dromen waar te gaan maken! 

Waarom zou je jouw ideale leven dromen als je hem ook nu kunt gaan leven!

Let’s do this together!

Over ons a freedom adventure 2
Kees A Freedom Adventure

 Kees

Ik ben opgegroeid in een strandtent en werkte in de zomers dubbele shifts om in de winter vrij en op reis te zijn. Ook op reis zat ik niet stil; van kersenplukken op Tasmanië tot het runnen van een Chalet in Oostenrijk. Mijn grote hobby is surfen en lekker in de buitenlucht zijn. Ik vind het heerlijk om te genieten van mijn gezin en te koken met pure ingrediënten. Het online werken is voor mij een compleet nieuwe wereld en een echte uitdaging. Ik ben vooral achter de schermen van A Freedom Adventure aan het werk met o.a. het schrijven van blogs en de administratie.

Ashley A Freedom Adventure

Ashley

 Ik studeerde cum laude af voor toegepaste cognitieve psychologie aan de Universiteit in Leiden. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ervaringen zoals een besneeuwde berg beklimmen in mijn bikini tijdens een cursus met Wim hof…Nu help ik andere mensen hun dromen waar te maken door middel van de online cursussen die we aanbieden en 1-op-1 coaching. En al zeg ik het zelf, dat is een droombaan op zich!

Kainoa A Freedom Adventure

Kainoa

Ik ben de jongste vagabond van de tribe en al een echte avonturier! Mijn naam komt uit Hawaii want daar kwamen mijn ouders erachter dat ik onderweg was. Net als mijn moeder kan ik heel slecht stil zitten en oh ja…ik heb een hekel aan slapen! Laat mij maar lekker ontdekken, schelpjes zoeken en bomen planten. Ik hou ook heel erg van zingen en dansen. Mijn lievelingseten is spaghetti met tomatensaus en een paar losse olijfjes ernaast. Ik vind het ook leuk om te zwaaien naar dieren. En heb je mijn stoere vogelpak al gezien?

Wist je dat…

 

  • We meerdere keren al onze bezittingen (incl. koophuis) hebben verkocht om op reis te gaan?
  • We onze eigen houten surfboards gemaakt hebben?
  • We een direct trade webshop hebben gehad in biologische thee?
  • We meerdere grote investeringen hebben gedaan om onze passieve inkomsten te verhogen?
Wil jij ook je droomleven waarmaken?
Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Wil jij ook je droomleven waarmaken?

Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Gelukt! Je ontvangt onze exclusieve tips en tricks nu in je mail