''Een vrij en avontuurlijk leven leiden. Genieten van elkaar en de wereld, en mooie herinneringen creeëren''

- Ashley en Kees -

A Freedom Adventure

Op de laatste dag van onze wereldreis in Hawaï bleken we het mooiste souvenirtje ter wereld mee te nemen naar Nederland; Ashley was zwanger!

De geboorte van Kainoa was voor ons als een nieuw hoofdstuk in een boek. Een nieuw avontuur wacht op ons.

Reizen kreeg een nieuwe dimensie. Ons leven is verrijkt met de ogen van een nieuw leergierig wezentje.

Nog meer dan ooit voelen wij de drang om een vrij en avontuurlijk leven te leiden. Koude duikjes en warme duikjes.  Off the road maar vooral on the road.

Ons doel is om zo veel mogelijk mensen te inspireren om hun droomleven te leiden vol met mooie avonturen.

Wij delen met jou hoe wij online ons geld verdienen om samen de wereld te kunnen ontdekken.

Van de mooiste plekjes om te overnachten met de camper tot de uitdagingen van het combineren van het reizen, gezinsleven en online werken. 

Ons motto is simpel: waarom zou je jouw ideale leven dromen als je hem ook nu kunt gaan leven?!

Let’s do this together!

Ons Verhaal

 

Over ons a freedom adventure 2

Het is 8 uur ‘s ochtends, 10 januari 2016. We staan met onze blote voeten in het zand. De temperatuurmeter geeft 2 graden aan. Gaan we dit echt doen? Natuurlijk! We rennen samen de zee in en duiken erin. Onze eerste date was een feit.

Het was het begin van een hechte vriendschap en relatie met een gezamenlijke passie: avontuurlijk en vrij leven.

Na onze eerste date ging het snel. We kochten een camper en reden door Noorwegen op zoek naar surf, vis en natuur. Na 5 maanden zaten we in Portugal en besloten we in Oostenrijk te gaan werken voor een Chalet bedrijf. Daarna pakte we onze koffers om de wereld rond te reizen, zonder een voorbedacht plan. Go with the flow. Het bracht ons naar Sri Lanka, Malediven,  Nieuw Zeeland, China, Hawaï en mochten we tijdelijk werken bij een theeboer in Japan.

Over ons a freedom adventure 2
Kees A Freedom Adventure

Kees

Ik ben opgegroeid in een strandtent en werkte in de zomers dubbele shifts om in de winter vrij en op reis te zijn. Ook op reis zat ik niet stil; van kersenplukken op Tasmanië tot het runnen van een Chalet in Oostenrijk. Mijn grote hobby is surfen en lekker in de buitenlucht zijn. Ik vind het heerlijk om te genieten van mijn gezin en te koken met pure ingrediënten. Het online werken is voor mij een compleet nieuwe wereld en een echte uitdaging. Ik leer er ontzettend veel van en wie weet maak ik ooit nog eens een van mijn dromen waar; een boek uitgeven!

Ashley A Freedom Adventure

Ashley

Het reisvirus kreeg mij te pakken toen ik voor het eerst naar Thailand ging op een groepsreis met mijn moeder. Hoewel ik daarvoor altijd meer van het ‘huisje boompje beestje’ leven was, kreeg ik het echt te pakken. Ik wilde niet meer anders! Ik studeerde cum laude af voor toegepaste cognitieve psychologie aan de Universiteit in Leiden. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en ervaringen zoals een besneeuwde berg beklimmen in mijn bikini tijdens een cursus met Wim hof…What’s next!

Kainoa A Freedom Adventure

Kainoa

Ik ben de jongste vagabond van de tribe en al een echte avonturier! Mijn naam komt uit Hawaii want daar kwamen mijn ouders erachter dat ik onderweg was. Net als mijn moeder kan ik heel slecht stil zitten en oh ja…ik heb een hekel aan slapen! Laat mij maar lekker ontdekken, schelpjes zoeken en bomen planten. Ik hou ook heel erg van zingen en dansen. Mijn lievelingseten is spaghetti met tomatensaus en een paar losse olijfjes ernaast. Ik vind het ook leuk om te zwaaien naar dieren. En heb je mijn stoere vogelpak al gezien?

Waar wil je beginnen?

Ik wil online geld verdienen

Ben je klaar met het standaard 9-5 leventje en wil je uit de rat race stappen? Wil je het heft in eigen handen nemen en een online business opzetten waarmee je locatie onafhankelijk geld kunt verdienen?

 

Ik wil samen met mijn gezin de wereld ontdekken

Wil je inspiratie opdoen voor toekomstige reizen? Of ben je benieuwd naar het reizen in een camper met het gezin? In deze categorie delen we al onze ervaringen, tips en tricks over het reizen in een camper met het hele gezin.

Ik wil starten met gezonder en duurzamer leven

Om zo veel mogelijk van het leven te genieten, is het essentieel om gezond te eten en te bewegen. Wij delen de lekkerste recepten en tips om fit te blijven! Ook lees je hier meer over ontspullen en minimalisme.

Wist je dat…

 

  • We meerdere keren al onze bezittingen (incl. koophuis) hebben verkocht om op reis te gaan?
  • We onze eigen houten surfboards gemaakt hebben?
  • Kainoa elke ochtend begint met de plantjes water geven?
  • We een direct trade webshop hebben gehad in biologische thee?
  • We meerdere grote investeringen hebben gedaan om onze inkomsten te verhogen?
Wil jij ook je droomleven waarmaken?
Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Wil jij ook je droomleven waarmaken?

Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Gelukt! Je ontvangt onze exclusieve tips en tricks nu in je mail