Een kijkje achter de schermen in september

4 okt, 2020

september we gaan op reis!

Onze oude camper, good memories 🙂

Een online bedrijf opzetten in de vorm van een blog, webshop of ander soort website. Het klinkt veel mensen ideaal in de oren. Maar vaak komt het er toch niet van. Want waar moet je beginnen? En wat komt er allemaal bij kijken? En hoelang duurt het voordat er daadwerkelijk geld verdient wordt? 

In deze blog serie zullen we jullie maandelijks een update geven van hoe wij A Freedom Adventure vormgeven. Waar zijn we mee bezig geweest? Wat zijn de bezoekersaantallen? Niet alleen leuk voor jullie om te lezen, ook nuttig voor ons om te zien of we op het juiste pad zitten. In deze blog lees je onze vorderingen in juli en augustus!

 

Samenvatting en ons doel

Wij zijn A Freedom Adventure begonnen met als doel binnen 1 jaar een compleet inkomen te kunnen genereren vanuit ons online bedrijf. We beginnen met het opzetten van een informatief platform waarop we je willen inspireren en helpen je dromen te leven. Dit zal zich de komende jaren gaan uitbreiden naar een online coaching bedrijf met online cursussen, e-books en wellicht ook live coaching op toffe locaties!

Het is zover en onze webshop is verkocht! – September

 

Onze nieuwe camper!

Hoera! Onze nieuwe camper is een feit!

Wauw, we gaan echt weer op naar een nieuw avontuur. Voor Travelling Tea hebben we een geschikte theeliefhebber gevonden die ons duurzame eerlijke theebedrijf voort wilt zetten. Fijn maar ook best wel vreemd! De eerste week van september stond dus in het teken van de verkoop voorbereiden en de nazorg hiervan.

Na 1,5 maand hard werken om alles voor te bereiden, stapte we 8 september in onze nieuwe camper om aan ons nieuwe avontuur te beginnen! Yeehaa! Best spannend natuurlijk. Omdat de afgelopen maanden toch best stressvol waren met al het regelwerk besloten we dat september even helemaal werkvrij zou zijn. Zo kunnen we als gezin even ontstressen en wennen aan ons nieuwe huisje op wielen! Uiteindelijk hebben we heel veel gesurft en genoten van het prachtige weer hier in Frankrijk. Oktober is het startschot voor AFA en gaan we weer volle bak aan de slag!

 

 

Conclusie

We hebben de afgelopen maanden een goede start gemaakt met ons bedrijf A Freedom Adventure. De basis staat en nu is het een kwestie van doorpakken! Voor ons was de lockdown in maart het startschot en doordat Kees geen werk had, konden we een sprintje trekken met de start van AFA. We zijn nu weer écht onderweg en het voelt zo goed om weer ons leven te leiden zoals we willen. Natuurlijk is het wel spannend met de huidige situatie betreft corona, maar we volgen ons hart en dat voelt, zoals altijd, mega fijn.

 

Heb je vragen die je graag beantwoord ziet? Stuur ons dan een mailtje of laat een opmerking achter bij deze blog!

 

Ben je benieuwd naar de vorderingen van oktober? Lees dan hier verder!

Ashley

Ashley

Hi! Ik ben Ashley, fulltime mama en part time online business strateeg. Ik schrijf blogs over online geld verdienen, reizen met kids en een gezonde lifestyle. Met mijn blogs hoop ik jullie te inspireren je eigen freedom adventure te starten! Let's do this!

Ontvang onze exclusieve tips en tricks direct in je mail!

Reacties

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook je droomleven waarmaken?
Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Wil jij ook je droomleven waarmaken?

Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Gelukt! Je ontvangt onze exclusieve tips en tricks nu in je mail