Een kijkje achter de schermen in oktober

4 nov, 2020

Een online bedrijf opzetten in de vorm van een blog, webshop of ander soort website. Het klinkt veel mensen ideaal in de oren. Maar vaak komt het er toch niet van. Want waar moet je beginnen? En wat komt er allemaal bij kijken? En hoelang duurt het voordat er daadwerkelijk geld verdient wordt? 

In deze blog serie zullen we jullie maandelijks een update geven van hoe wij A Freedom Adventure vormgeven. Waar zijn we mee bezig geweest? Wat zijn de bezoekersaantallen? Niet alleen leuk voor jullie om te lezen, ook nuttig voor ons om te zien of we op het juiste pad zitten. In deze blog krijg je een kijkje achter de schermen in oktober!

 

Oktober: alweer een maand op reis en knallen met A Freedom Adventure!

 

een kijkje achter de schermen in oktober

Goodbye Bretagne!

Jeetje, wat vliegt de tijd toch. Reizend gaat de tijd altijd al snel, maar met een kind erbij is dat nog eens in het kwadraat!

De afgelopen maand zijn we vertrokken uit Bretagne om langzaam naar Portugal te reizen. Het is een rare tijd om onderweg te zijn. Normaal zijn we niet zo met het nieuws bezig, maar deze reis wel.

Komt er een lockdown? En waar kunnen we nog heen? Wat zijn de huidige regels waar we ons aan moeten houden? Zaken waar je normaal niet mee bezig bent, maar nu een extra taak die we erbij hebben.

 

 

Pech onderweg

een kijkje achter de schermen in oktober

Gelukkig hebben we onze eigen automonteur bij ons!

We hadden ook behoorlijk wat pech met de camper. Zo plaatste we een verkeerde (dure) accu, ging onze waterpomp kapot en hadden we een diesel lek die door 4 garages niet gevonden werd (maar uiteraard wel gefactureerd).

Dit zijn zaken die altijd allemaal tegelijk lijken te gebeuren. En als je van plan bent behoorlijk wat kilometers te maken heb je liever geen kapotte camper.

Door de opstoppingen die we hadden deden we in plaats van 3 dagen 5 dagen over onze reis naar Spanje. Daarentegen belandde we door die vertraging wel op hele mooie camperplekken én hebben we de big wave surfspot Belharra af zien gaan! 15 meter hoge golven waar de die hards op aan het surfen waren en wij stonden op de beste plek ever met onze camper. Super tof!

Tip: Als je pech hebt met de camper of een onderdeel laat vervangen in het buitenland, bel dan altijd even met een expert in Nederland. Het blijkt dat ze hier er vanuit gaan dat je toch weer verder rijdt en nemen de reparaties niet zo nauw. Dat is in ieder geval onze ervaring.

 

Mijlpalen

1000 volgers op Instagram

1000 volgers op instagram!

Ondanks alle tegenvallers die we onderweg hadden, zijn er ook een paar mijlpalen geweest voor A Freedom Adventure! Zo hebben we in één maand 1000 volgers op instagram én ook hadden we meer dan 1000 unieke bezoekers op onze website!

 

Volg jij ons al op Instagram? Hier delen wij handige tips en kun je ons volgen op reis!

 

Website updates

Het was tijd voor wat updates aan de websites in oktober. We hebben onze front page helemaal omgegooid en gebruiken nu een nieuwe foto. Dit komt ook omdat we een foto met camper meer bij onze categorie reizen vinden passen dan bij de hele website.

Ook hebben we de kennisbank pagina aangepast en is er nu een overzichtspagina voor de verschillende blogcategorieën. We zijn er nog steeds niet helemaal uit welk begrippen de lading nu het beste dekken. Financiën? Online geld verdienen? Passief inkomen? Anyway, voor nu is het online geld verdienen en we kunnen het altijd weer veranderen! Wat vinden jullie het beste passen? Laat het ons weten in de comments!

 

 

Een e-book in de maak!

 

Heb je hem al zien staan op de voorpagina? Ashley is druk bezig met het maken van een e-book met daarin 10 duurzame manieren om online geld te verdienen.

De afgelopen jaren hebben we zoveel informatie verzameld en gelezen over geld verdienen. En voor veel is het nog een raadsel hoe je nu precies geld kunt gaan verdienen op het internet. Daarom leek het ons leuk om hier een gratis e-book van te maken boordevol handige informatie en tips voor cursussen die je kunt volgen om duurzaam online geld te gaan verdienen.

En ja, dit wordt onze weggever om inschrijvingen voor de maillijst te verzamelen, want het wordt tijd dat deze gaat groeien! Tot nu toe hebben we maar 30 inschrijvingen op onze maillijst staan. Toen we halverwege oktober het nieuwe e-book aan deze lijst koppelden, is hij al gegroeid naar 48.

Ontvang jij onze tips en tricks al in je mail? Nee? Schrijf je dan in onderaan deze blog met het inschrijfformulier!

 

 

 

Conclusie

Na een maand wennen in de camper zijn we nu veel beter in een ritme en wordt er meer werk verzet. We werken voornamelijk als Kainoa ligt te slapen en als we langere tijd op één plek staan, maakt Ashley zo’n 4 werkuren in de ochtend. Soms slaan we de laptop ook in de avond nog open. We merken dat er eindelijk wat schot in de zaak komt en onze mijlpalen zijn wel een goede motivatie om deze cijfers de komende maanden te gaan verdubbelen!

 

Word je blij van onze tips en verhalen? Vul je naam en mail hieronder in en ontvang onze exclusieve content direct in je mail!

Ashley

Ashley

Hi! Ik ben Ashley, fulltime mama en part time online business strateeg. Ik schrijf blogs over online geld verdienen, reizen met kids en een gezonde lifestyle. Met mijn blogs hoop ik jullie te inspireren je eigen freedom adventure te starten! Let's do this!

Ontvang onze exclusieve tips en tricks direct in je mail!

Reacties

0 Comments

Trackbacks/Pingbacks

  1. De beste Nederlandse blogs om te volgen in 2021 - She Can Blog - […] Mijn favoriete post: Een kijkje achter de schermen in oktober […]

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook je droomleven waarmaken?
Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Wil jij ook je droomleven waarmaken?

Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Gelukt! Je ontvangt onze exclusieve tips en tricks nu in je mail