Een kijkje achter de schermen in november

13 dec, 2020

In deze blog krijg je een kijkje achter de schermen in november. Een online bedrijf opzetten in de vorm van een blog, webshop of ander soort website. Het klinkt veel mensen ideaal in de oren. Maar vaak komt het er toch niet van. Want waar moet je beginnen? En wat komt er allemaal bij kijken? En hoelang duurt het voordat er daadwerkelijk geld verdient wordt? 

In deze blog serie zullen we jullie maandelijks een update geven van hoe wij A Freedom Adventure vormgeven. We besteden weer wat meer blogs uit én we hebben weer iets heel leuks bereikt!

 

November: Een vaste thuisbasis

 

Kijkje achter de schermen in november featured post

We zijn aangekomen in Portugal!

Begin november werden de lockdown regels in Spanje steeds strenger. Hoewel we er real life weinig van merkten, vonden we het toch geen fijn idee om eventueel in een strenge lockdown te belanden. Daarom besloten we begin november om in een paar dagen Spanje te doorkruisen om naar Portugal te gaan. Het plan is om in Portugal de koudere maanden te overbruggen, lekker te surfen en natuurlijk te werken!

 

 

 

Wildparkeren is verboden in Portugal

 

Waar we een aantal jaar geleden nog nagenoeg altijd wild stonden met de camper, zijn we dit keer direct op een camping gaan staan. Zeker na een paar rijdagen is het fijn om heel even bij te komen en een douche te kunnen nemen + je was te kunnen doen. Ook voor Kainoa was het fijn om even op één plek stil te staan.

Maar ook de rest van de maand hebben we besloten niet wild te kamperen. Er is namelijk in Portugal een nieuwe wet aangenomen waarin staat dat wildkamperen een milieudelict is. Zowel de lokale bevolking als de politie zijn klaar met het asociale gedrag van veel camperaars. En wat ons betreft terecht, want het is echt bizar om te zien dat iedereen gewoon overal en nergens poept en zijn wc papier neergooit. Dus behoor jij tot deze doelgroep? Ga alsjeblieft die porta potti gebruiken en stop met het opschepen van andere mensen met jouw shit!

Hoewel je nog steeds wel vrij kunt staan, is de kans aanzienlijk groot dat je een keer in de nacht weggestuurd wordt door de politie. Omdat Kainoa nog altijd niet heel goed slaapt en wij niet zo een zin hebben in dit soort nachtelijke taferelen, besloten we om naar Mikki’s Place te rijden. Een camperplek in de Algarve waar momenteel veel gezinnen met kinderen overwinteren. Leuk voor Kainoa en ook leuk voor ons! We staan hier in ieder geval voor een maand.

 

 

een kijkje achter de schermen in november camperplek

Lekker spelen in de speeltuin

 

Hoera, we hebben een E-book gelanceerd!

 

De eerste week van november stond in het teken van het afmaken van ons e-book ‘online geld verdienen’. 11 november was de lancering en het e-book wordt goed ontvangen! (Je download hem hier gratis!). We zijn momenteel aan het uitvogelen welke freebie het meest gewaardeerd wordt. Het e-book is momenteel de absolute winnaar. We denken dat dat komt omdat er bij mensen vaak de vraag speelt hoe je geld kunt verdienen en reizen tegelijk. En laat het e-book daar nu precies een antwoord op geven!

 

e-book a freedom adventure

Heb jij ons e-book al gedownload?

 

Social Media op een laag pitje

 

Waar ik vorige maand heel actief met Instagram aan het werk was, staat dit nu weer op een laag pitje. We hebben in oktober de magische 1000 volgers grens aangetikt waarmee er dus een mooie basis staat. Omdat we niet alles tegelijk kunnen aanpakken, focussen we ons nu op de website optimaliseren, nieuwe blogs schrijven en een betaald product creëren. We blijven natuurlijk wel regelmatig posten om jullie op de hoogte te houden van onze reis en handige tips en tricks te delen!

Volg jij ons al op Instagram? Hier delen wij handige tips en kun je ons volgen op reis!

 

Blogs uitbesteden en gastbloggen

 

In november hebben we ook onze content weer eens goed onder de loep genomen. We hebben besloten om meer blogs uit te besteden aan onze vaste copywriters. Dit verlaagt voor ons de workload waardoor wij ons kunnen focussen op het maken van online cursussen! De online cursussen worden de kern van onze website, want uiteindelijk ga jij pas echt van je droom je leven maken als je actie onderneemt!

We blijven daarnaast ook nog veel zelf schrijven hoor, geen zorgen. We zijn ook actiever aan het netwerken. Daarnaast proberen we elke maand in ieder geval één gastblog voor een collega blogger te schrijven. Het is niet alleen goed voor je domain ranking om dit te doen, maar ook erg leuk om collega’s te leren kennen!

Zo schreven we deze maand de verzamelblog over de 15 leukste blogs over reizen met kinderen. Dat is een leuke manier om andere bloggers in het zonnetje te zetten en te netwerken!

 

Mijlpaal: Reiziger van de week bij Columbus Magazine!

 

Het was misschien wel de grootste mijlpaal van onze blog carrière tot nu toe; in november zijn wij gekozen tot de reizigers van de week voor het reismagazine Columbus! We vinden het natuurlijk supertof om deze eervolle vermelding te krijgen, met daarbij een plekje op hun site én in het magazine!

 

 

Conclusie van ons kijkje achter de schermen in november

 

Het was een goede keuze om even voor een langere tijd op één plek stil te staan. We hebben meer tijd om te sporten, werken en leuke dingen te doen. En het is tijdens deze rare tijd toch fijn om niet te veel te reizen. Ook hier zijn regelmatig lockdowns en dan is een vaste thuisbasis gewoon fijn (en veilig). Onze hoogtepunten deze maand waren toch wel de lancering van ons allereerste e-book én een eervolle vermelding in de Columbus Magazine!

Voor de maand december staan weer een hoop nieuwe to do’s in de planning. Zo is Ashley druk bezig met het ontwikkelen van de eerste online cursus en focussen we ons nu vooral op het uitbreiden van onze nieuwsbrief. Bij deze zijn ook onze cijfers alleen nog exclusief beschikbaar voor onze nieuwsbriefleden. Je ontvangt als nieuwsbrief lid vanaf nu ons kijkje achter de schermen in de mail inclusief onze actuele cijfers. Inschrijven voor onze nieuwsbrief kan onderaan deze pagina!

 

Ashley

Ashley

Hi! Ik ben Ashley, fulltime mama en part time online business strateeg. Ik schrijf blogs over online geld verdienen, reizen met kids en een gezonde lifestyle. Met mijn blogs hoop ik jullie te inspireren je eigen freedom adventure te starten! Let's do this!

Ontvang onze exclusieve tips en tricks direct in je mail!

Reacties

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook je droomleven waarmaken?
Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Wil jij ook je droomleven waarmaken?

Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Gelukt! Je ontvangt onze exclusieve tips en tricks nu in je mail