Een kijkje achter de schermen in mei en juni

4 jul, 2020

Een online bedrijf opzetten in de vorm van een blog, webshop of ander soort website. Het klinkt veel mensen ideaal in de oren. Maar vaak komt het er toch niet van. Want waar moet je beginnen? En wat komt er allemaal bij kijken? En hoelang duurt het voordat er daadwerkelijk geld verdient wordt? 

In deze blog serie zullen we jullie maandelijks een update geven van hoe wij A Freedom Adventure vormgeven. Waar zijn we mee bezig geweest? Wat zijn de bezoekersaantallen? Niet alleen leuk voor jullie om te lezen, ook nuttig voor ons om te zien of we op het juiste pad zitten. In deze blog lees je hoe het ons verging in mei en juni!

 

Heel veel schrijven en belangrijke keuzes! – mei en juni 2020

 

Mei en juni stonden in het teken van heel veel blogs schrijven. Daarnaast werd er nog druk geschaafd aan de precieze doelstellingen en focus van AFA (A Freedom Adventure). Omdat we uiteindelijk een platform willen worden met enorm veel kennis en inspiratie voor iedereen die ook een vrij en simpel leven wil leiden, besloten we een kennisbank samen te stellen met begrippen die hiermee samenhangen. Sommige van deze teksten hebben we uitbesteed. Dit zijn alleen teksten die we uit kunnen besteden; het zijn bijvoorbeeld feitelijke begrippen voor in de kennisbank. Dit uitbesteden kost ook tijd (en geld), want je wilt alleen goede tekstschrijvers die bij je passen kiezen. 

freelancer zoeken

Op Freelancer.nl kun je makkelijk een opdracht uit zetten om tekstschrijvers te vinden.

 

Daarnaast besloot ik ook zelf een coach om handen te nemen. Het geeft een stok achter de deur om maandelijks met iemand te kunnen sparren, en we hebben niemand in onze omgeving die hetzelfde doet als wat wij doen. Daarnaast is een investering in jezelf altijd goed en probeer ik elk jaar op een bepaalde manier in zelfontplooiing te investeren. Is het geen coach dan is het wel een cursus koude duikjes met wim hof! Al met al een drukke maand!

 

”Een investering in jezelf is de beste investering die je kunt doen”

 

op vakantie a freedom adventureKainoa deed het op onze vakantie goed met slapen en vond het heerlijk om onderweg te zijn. Dit deed ons besluiten weer onze spullen op te pakken en voor een langere tijd in de camper te gaan wonen en werken. Daarom besloten we een nieuwe theeliefhebber voor onze webshop te zoeken. Na 2,5 jaar hard werken en mooie thee avonturen, is dit niet wat bij ons reizende bestaan gaat passen. Daarnaast bleek het de afgelopen maanden toch lastig combineren, om een nieuw bedrijf op te zetten en een lopend bedrijf draaiende te houden.

 

Gemaakte kosten: € 1760 (Tekstschrijvers: € 260 & Coaching € 1500)

Inkomsten: € 0,00

Bezoekers website: mei (121) & juni (81)

Instagram volgers: 6

 

Klik hier om onze vorderingen in juli en augustus te lezen!

Ashley

Ashley

Hi! Ik ben Ashley, fulltime mama en part time online business strateeg. Ik schrijf blogs over online geld verdienen, reizen met kids en een gezonde lifestyle. Met mijn blogs hoop ik jullie te inspireren je eigen freedom adventure te starten! Let's do this!

Ontvang onze exclusieve tips en tricks direct in je mail!

Reacties

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook je droomleven waarmaken?
Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Wil jij ook je droomleven waarmaken?

Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Gelukt! Je ontvangt onze exclusieve tips en tricks nu in je mail