Een kijkje achter de schermen in juli en augustus

4 sep, 2020

Een online bedrijf opzetten in de vorm van een blog, webshop of ander soort website. Het klinkt veel mensen ideaal in de oren. Maar vaak komt het er toch niet van. Want waar moet je beginnen? En wat komt er allemaal bij kijken? En hoelang duurt het voordat er daadwerkelijk geld verdient wordt? 

In deze blog serie zullen we jullie maandelijks een update geven van hoe wij A Freedom Adventure vormgeven. Waar zijn we mee bezig geweest? Wat zijn de bezoekersaantallen? Niet alleen leuk voor jullie om te lezen, ook nuttig voor ons om te zien of we op het juiste pad zitten. In deze blog lees je onze vorderingen in juli en augustus!

 

Social media, reisvoorbereidingen en weinig tijd – juli en augustus

Ik heb niets met social media, maar juist daarom heb ik er mijn missie van gemaakt een succesvolle instagram account op te zetten. Ik heb er een stappenplan voor gemaakt en die ben ik nu aan het volgen. Ik weet dat het niet het belangrijkste is van het opzetten van een bedrijf, maar ik ben nu eenmaal eigenwijs. En dus vond ik het tijd voor de eerste 9 posts in juli! 

Volg jij ons al op Instagram en Facebook? Hier delen wij handige tips en kun je ons volgen op reis!

Ook hebben we een aantal betaalde diensten aangeschaft om de rest van onze website direct professioneel te kunnen gaan inzetten. Zo hebben we gekozen voor Active Campaign omdat je hiermee daadwerkelijk alles kunt meten en aanpassen. Daarnaast hebben we de quiz builder van Thrive Themes gekocht. Hiermee kunnen we zelf quizzes maken voor op onze site. Een quiz kan ervoor zorgen dat je nieuwe nieuwsbrief aanmeldingen krijgt. 

De rest van de maand juli en augustus kwam AFA even wat meer op de achtergrond. We moesten ons huis verhuurbaar maken, een huurder zoeken, onze oude camper verkopen en de nieuwe camper (nog kopen) en klaarmaken. Oh en dan hebben we het nog niet over de juiste verzekeringen, telefoonabonnementen en alles wat je misschien wel niet onderweg kan kopen dus nu nog even snel wilt kopen… Dat bleek toch wel even wat meer werk dan gedacht met een klein hummeltje om je heen! 

ons kleine hummeltje

Ons kleine hummeltje

 

Lees hier onze vorderingen in september!

Ashley

Ashley

Hi! Ik ben Ashley, fulltime mama en part time online business strateeg. Ik schrijf blogs over online geld verdienen, reizen met kids en een gezonde lifestyle. Met mijn blogs hoop ik jullie te inspireren je eigen freedom adventure te starten! Let's do this!

Ontvang onze exclusieve tips en tricks direct in je mail!

Reacties

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook je droomleven waarmaken?
Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Wil jij ook je droomleven waarmaken?

Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Gelukt! Je ontvangt onze exclusieve tips en tricks nu in je mail