Een kijkje achter de schermen in december

5 jan, 2021

In deze blog krijg je een kijkje achter de schermen in december. Een online bedrijf opzetten in de vorm van een blog, webshop of ander soort website. Het klinkt veel mensen ideaal in de oren. Maar vaak komt het er toch niet van. Want waar moet je beginnen? En wat komt er allemaal bij kijken? 

In deze blog serie zullen we jullie maandelijks een update geven van hoe wij A Freedom Adventure vormgeven. En december stond in het teken van interviews, het ontwikkelen van een nieuwe cursus, cryptocurrency en….Spanje!

 

December: Een extra maand op Mikki’s Place

 

In ons vorige kijkje achter de schermen las je waarom we ervoor gekozen hebben om in Portugal op een vaste plek te gaan staan. Na een maand op deze fijne camperplek besloten we ons verblijf hier te verlengen.

Door minder te reizen, kunnen we meer werk verzetten én de omgeving beter leren kennen. Daarnaast is het hier super lekker weer en zijn er speelmaatjes voor Kainoa! We hebben ons verblijf bij Mikki’s Place verlengt tot half januari. Daarna is het plan om verder te reizen naar een nieuw plekje!

Een klein uitje naar Spanje

Oké, zoals sommigen van jullie wel weten, zijn wij eigenlijk helemaal niet goed om op één vaste plek te staan. Zo begon het na een maand toch wel heel erg te kriebelen om weer verder te reizen en nieuwe plekjes te leren kennen. Maar ja, met corona is dat toch wat lastiger.

Uiteindelijk zagen we de kans om met oud en nieuw een paar dagen een roadtrip te maken! Dat was super fijn en tof! We hebben even een vakantie gepland en zijn online even op non-actief gegaan. Eerst zijn we richting Arrifana gegaan. Een dorpje waar we mooie herinneringen aan hebben.

Maar omdat vrij kamperen niet meer mag in Portugal, besloten we toch de andere kant op te rijden; Spanje it is! En zo vertrokken we weer de andere kant op met de camper. We vierden oud en nieuw op camperplek Isla Cristina. Net over de grens van Portugal. Daarna hebben we nog 2 dagen de omgeving daar verkend om 4 januari terug te keren naar Mikki’s Place. Met frisse energie gaan we weer aan de slag!

Een kijkje achter de schermen in december

Op roadtrip in Spanje!

 

Geïnterviewd voor SBS6 en hetkanwel.nl

2 hoogtepuntjes in december waren toch wel de interviews met de 5 uur show van SBS6 en het toffe duurzame platform hetkanwel.nl! Die interviews kwamen niet uit de lucht vallen hoor 😉 We zijn actief bezig met het zoeken naar wat meer kanalen om A Freedom Adventure onder de aandacht te brengen. Want hoe meer mensen wij kunnen helpen met het waarmaken van hun droomleven, hoe toffer wij dat vinden!

Volg jij ons al op Instagram? Hier delen wij handige tips en kun je ons volgen op reis!

 

 

Onze allereerste vanlife documentaire online

Yeehaa!! Nog een hoogtepunt is onze allereerste korte documentaire die we gelanceerd hebben in december. In deze korte docu laten we je zien hoe een gemiddelde dag in ons leven eruit ziet. Je vindt hem hier!

Je kent het wel, je hebt zoveel ideeën in je hoofd, maar het komt er gewoon niet van. We hadden al maanden het idee om filmpjes te gaan maken. Totdat SBS6 vroeg of we niet een filmpje konden aanleveren. Dat was voor ons de drijfveer om actie te ondernemen en eindelijk dat eerste filmpje te maken! Wat ook hielp was dat ik tegen een nieuw simpel editor programma aanliep: Kinemaster. Met deze app op je telefoon edit je je filmpjes direct! Oké, het is wat gepriegel in vergelijking tot op een laptop, maar voor mij super handig omdat ik regelmatig bij Kainoa in bed lig om hem in slaap te voeden en dan heb ik wat te doen 😉

vanlife documentaire the making of

The making off! Even pauze van het maken van drone shoots!

 

 

Mijlpaal: Onze eerste omzet met A Freedom Adventure

 

Nog een mijlpaal (komt er ooit een einde aan?) was toch wel dat we ook onze eerste omzet ooit met affiliate hebben gedraaid! Stiekem was dit al in november. Maar er zijn zoveel kanalen waarop je moet kijken of je wat verdiend hebt, dat we dit niet wekelijks doen. Bleek toch zomaar dat we onze eerste euro’s verdiend hebben!

Het mooie is, als je met een blog eenmaal de eerste euro hebt omgezet, is het een kwestie van tijd en de juiste dingen verbeteren om exponentieel omhoog te gaan! Here we go!

 

 

 

Een nieuw pad: cryptocurrency

Eind december hebben we even een pauze genomen van A Freedom Adventure en hebben we ons helemaal compleet gestort op cryptocurrency. Een wereld waar we echt 0 verstand van hadden, maar wel regelmatig iets over voorbij zagen komen. Zo heeft The Bitcoin familie al hun geld omgezet naar Bitcoin en leven ze daar nu van. Ook in ons e-book hebben we een hoofdstuk aan cryptocurrency gewijd en binnenkort zullen we meer blogs gaan schrijven over onze ervaringen in deze bijzondere wereld.

Voor ons is de crypto wereld één van de manieren om passief inkomen te creëren die wij nu geïntegreerd hebben in ons verdienmodel. Ben je benieuwd naar andere manieren waarop je online inkomen kunt creëren? Download dan zeker ons gratis e-book over 10 duurzame manieren om online geld te verdienen!

e-book a freedom adventure

 

 

 

Conclusie van ons kijkje achter de schermen in december

 

Wat een interessante maand was dit! We hebben ons allereerste filmpje gemaakt, 2 interviews gedaan, een eerste échte omzet gedraaid met puur blogs schrijven én ons passief inkomen uitgebreid met cryptocurrency. Na een heerlijke roadtrip zijn we nu weer terug bij onze vaste thuisbasis in Portugal en gaan we weer knallen!

En dan zien we weer wat januari ons gaat brengen!

 

 

 

 

Ashley

Ashley

Hi! Ik ben Ashley, fulltime mama en part time online business strateeg. Ik schrijf blogs over online geld verdienen, reizen met kids en een gezonde lifestyle. Met mijn blogs hoop ik jullie te inspireren je eigen freedom adventure te starten! Let's do this!

Ontvang onze exclusieve tips en tricks direct in je mail!

Reacties

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook je droomleven waarmaken?
Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Wil jij ook je droomleven waarmaken?

Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Gelukt! Je ontvangt onze exclusieve tips en tricks nu in je mail