Een kijkje achter de schermen in april

15 mei, 2020

Een online bedrijf opzetten in de vorm van een blog, webshop of ander soort website. Het klinkt veel mensen ideaal in de oren. Maar vaak komt het er toch niet van. Want waar moet je beginnen? En wat komt er allemaal bij kijken? En hoelang duurt het voordat er daadwerkelijk geld verdient wordt? 

In deze blog serie zullen we jullie maandelijks een update geven van hoe wij A Freedom Adventure vormgeven. Waar zijn we mee bezig geweest? Wat zijn de bezoekersaantallen? Niet alleen leuk voor jullie om te lezen, ook nuttig voor ons om te zien of we op het juiste pad zitten. In deze eerste blog lees je hoe wij startte met A Freedom Adventure in april!

 

Samenvatting en ons doel

 

Deel 1 overzicht vorderingenWij zijn A Freedom Adventure begonnen met als doel binnen 1 jaar een compleet inkomen te kunnen genereren vanuit ons online bedrijf. We beginnen met het opzetten van een informatief platform waarop we je willen inspireren en helpen je dromen te leven. Dit zal zich de komende jaren gaan uitbreiden naar een online coaching bedrijf met online cursussen, e-books en wellicht ook live coaching op toffe locaties!

 

De start van A Freedom Adventure – april 2020

Na een lange brainstorm van meerdere weken besluiten we voor de naam A Freedom Adventure te gaan. We hebben van alles voorbij zien komen en gaan, maar deze naam past uiteindelijk het beste bij ons en wat we willen gaan doen. 

Tip: Let er bij het kiezen van een bedrijfsnaam op dat deze niet al in gebruik is door een soortgelijk bedrijf of juist een heel ander soort bedrijf waar je niet mee geassocieerd wilt worden!

Hosting

Naast het runnen van onze webshop Travelling Tea besloten we aan het begin van de corona quarantaine een sprintje te trekken met de bouw van de website voor A Freedom Adventure. Normaliter heb ik een hosting bij Versio, nu heb ik de hosting bij Vimexx afgesloten om te kijken of dit ook net zo goed bevalt.

 

Start van de bouw van de website

Regelmatig maak ik websites voor anderen en ik werk tegenwoordig standaard met Divi. Ook A Freedom Adventure heb ik met Divi gemaakt. Het kostte me ongeveer 3 weken om de website af te maken met alle bijbehorende plug-ins. En dat is trouwens een langdurig proces van wijzigen…wijzigen…en nog is wijzigen 😉 Maar we zijn absoluut niet perfectionistisch hoor…Daarnaast hebben we onze bedrijfsnaam overal waar mogelijk vastgelegd. Niet alleen bij de KvK, maar ook alle socialmedia-accounts zijn nu geregeld!

divi elegant themes

Divi; één van de populairste en veelzijdigste WordPress Themes!

 

Gemaakte kosten: Hosting 1 jaar: € 121,00

Inkomsten: € 0,00

Bezoekers website: 33

Instagram volgers: 6

 

Heb je vragen die je graag beantwoord ziet? Stuur ons dan een mailtje of laat een opmerking achter bij deze blog!

 

Lees hier onze vorderingen in mei en juni!

Ashley

Ashley

Hi! Ik ben Ashley, fulltime mama en part time online business strateeg. Ik schrijf blogs over online geld verdienen, reizen met kids en een gezonde lifestyle. Met mijn blogs hoop ik jullie te inspireren je eigen freedom adventure te starten! Let's do this!

Ontvang onze exclusieve tips en tricks direct in je mail!

Reacties

0 Comments

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wil jij ook je droomleven waarmaken?
Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Wil jij ook je droomleven waarmaken?

Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Gelukt! Je ontvangt onze exclusieve tips en tricks nu in je mail