Disclaimer

DISCLAIMER

(WWW.AFREEDOMADVENTURE.NL)

Deze website is onderdeel van Elk Idee. De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op deze website www.afreedomadventure.nl.

Door deze website te bezoeken en/of de informatie op deze website te gebruiken, ga je akkoord met het accepteren van alle onderdelen van deze disclaimer.

GEBRUIK VAN DE WEBSITE

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Ook kan ik niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door het gebruik van de informatie op mijn website. De gebruiker is zelf verantwoordelijk voor het gebruik van deze informatie.

ACTUALITEIT VAN DE WEBSITE

De inhoud van deze website wordt regelmatig bijgewerkt, waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van betrouwbare bronnen. Ondanks deze inspanningen is het mogelijk dat bepaalde informatie op de website onvolledig of verouderd is.

VEILIGHEID VAN DE WEBSITE

Ik bied geen garantie voor de veiligheid van de website en kan zodoende niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die direct of indirect wordt geleden door het gebruik van deze website.

INFORMATIE GEBRUIKEN

Het is niet toegestaan om de informatie op deze website te kopiëren, downloaden of op een andere wijze openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen. Wanneer je gebruik wilt maken van de content op deze website dien je voorafgaande schriftelijk toestemming te vragen. Je mag de informatie op deze website wel afdrukken en/of downloaden voor persoonlijk gebruik.

AFFILIATE MARKETING

In sommige artikelen maak ik gebruik van affiliatie marketing, waarbij ik producten of diensten van anderen promoot en een financiële beloning krijg voor elk verkocht product. Het kost jou echter niets extra’s al je het product koopt via deze link. Ik ben hier uitermate selectief in en promoot alleen producten die ik ook daadwerkelijk zelf gebruik of heb gebruikt.

Wil jij ook je droomleven waarmaken?
Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Wil jij ook je droomleven waarmaken?

Ontvang dan onze exclusieve tips en tricks gratis in je mail!

Gelukt! Je ontvangt onze exclusieve tips en tricks nu in je mail